Opdrachtgevers

Opdrachtgevers

Voor wie werk ik?

De afgelopen vijftien jaar heb ik als redacteur meegewerkt aan publicaties van:

Sociaal en Cultureel Planbureau
Planbureau voor de Leefomgeving
Raad voor de Volksgezondheid en Zorg
Academische Uitgeverij Eburon
Uitgeverij Academic Service
Uitgeverij Lambo

De meeste van deze publicaties zijn onderzoeksrapporten op het gebied van sociale wetenschappen, milieu, natuur en ruimte, volksgezondheid en bestuurskunde. Voor Academic Service en Lambo heb ik softwarehandleidingen en lesboeken voor de middelbare school gecorrigeerd.

Wat zeggen mijn klanten?

Dag Saskia, de projectleider van de publicatie Zorg beter begrepen wilde je nog even de complimenten geven voor de prima redactie die je hebt gepleegd op haar rapport, ireen

(Ireen Verdegaal, medewerker uitgeverij bij de Raad voor Maatschappelijke Ontwikkeling, over mijn redactiewerk voor de publicatie Zorg beter begrepen, 2014)

Ja, dat wilde ik inderdaad ook nog zeggen: wat heeft die Saskia het ontzettend goed nagekeken! Dankzij haar is niet alleen de tekst veel beter geworden, maar ze heeft er ook nog wat foute cijfers uitgehaald waar wij, en andere meelezers, helemaal overheen gekeken hadden! Wil je haar namens mij bedanken!

(Wil Portegijs, auteur en wetenschappelijk medewerker bij het Sociaal en Cultureel Planbureau, over mijn redactiewerk voor de publicatie Krimp in de kinderopvang, 2014)

Saskia,
Hartelijk dank voor je werk: volgens planning en secuur. Dank!
Auteur heeft het afgemaakt en kopij is inmiddels naar zetter.

Het eindresultaat (een mooi boek) sturen we je zeker toe. Voordien hebben we contact, want ik zie de samenwerking wel zitten.
Groetjes,

MArcel

(Marcel Roozeboom, senior uitgever Business Information bij Sdu Uitgevers, over mijn redactiewerk voor het boek Basiscursus Drupal, 2011)